Back-to-basics

Our story

Dit zijn tonnie en serge

Zij zijn op dit moment het front van Team Festipi en Backyard Camping. Wij komen vanuit de festivalwereld, waar alles op dit moment stil ligt. We hebben alle bedrijfsvoering omgegooid naar kamperen in de achtertuin, en meer nieuwe manieren van werken.

Zo is het begonnen, en zo is het nu ook weer zo’n beetje. Back to basics! Ja we hebben de hal nog, maar het is nu echt weer creatief ondernemen. Met een handjevol mensen. Doen wat nodig is om te overleven. Op dit moment maken we mensen blij met een tipi in de tuin, mensen die niet op vakantie kunnen gaan, of mensen die het gewoon leuk vinden om een feestje in de achtertuin te geven. Een festival met vrienden, wat deze zomer ook nergens anders meer kan. Tegelijk steunen mensen hierdoor ons, zo komen we deze periode door! We zijn daar heel blij mee.

Serge en Tonnie (soms met hulp van lieve oude bekenden!) rijden door heel Nederland, met Festipi’s in de personenauto. Bussen hebben we niet meer! Serge is daarnaast druk met prognoses en sales en concepten, Toon is druk met de verplaatsing van de voorraad en opruimen van de hal en het maken van bodems en nog veel meer. Geen moment zitten we stil.

Ook hebben we leukere weer iets grotere projecten in het verschiet. Zoals schoolkampen, trouwerijen, en misschien ook campings om meerdere tenten te plaatsen. Zo proberen wij er het beste van te maken. Vanuit huis werkt Rachelle full-time aan de planning en klantenservice en Tessa aan social media en klantenservice.

 

Wij halen alles er uit wat er in zit met jullie hulp.

Thanx You All!

Groet, Team Festipi