• Kamperen in de tuin met de mooiste tipi's van Backyard Camping

 • Een uniek cadeau voor uw kinderen

 • Direct een sfeervolle tuin dankzij onze tipi's

 • Kamperen met de kids in een sprookjesachtige tipi met gezellige aankleding, kant en klaar afgeleverd zonder het comfort van uw woning te hoeven verlaten

 • Top idee voor pyjama- en verjaardagsfeestjes, Moederdag of als uniek cadeau

 • Moeiteloos een super sfeervolle tent in jouw eigen tuin

GRATIS LEVERING

KAN OP VELE ONDERGRONDEN

WEER- EN WIND BESTENDIG

TOT WEL 4 PERSONEN IN EEN TIPI

Gratis levering

Gratis brengen en halen van onze tenten.

ZELFS OP JE BALKON

De tenten kunnen op zowel tegels, kunstgras, gras als vlonders.

WEER- EN WIND BESTENDIG

De tipi’s zijn stormvast, waterdicht, heerlijk ruim maar ook; Coronaproof!

TOT WEL 4 PERSONEN

Je kan er gezellig met zijn vieren inzitten.

Camp easy

Hoe werkt dat kamperen in de tuin nou echt?

Gratis levering

Kan op vele ondergronden

WEER- EN WIND BESTENDIG

TOT WEL 4 PERSONEN in een tipi

Proud

Gebruikers reviews

Camp like a pro

Reserveren van het kamperen in de tuin

Reserveer nu een tipi

Gelieve alle velden volledig in te vullen

Our products

Wat kan je allemaal reserveren?

   • Kamperen in de tuin

   Kamperen in de tuin. Niet omdat, maar omdat het mag. Het is leuk, groen en avontuurlijk. In 2011 was er een trend in Campinmygarden: kamperen in mijn tuin. Het idee is simpel en slim. Je hoeft nergens heen om een goede camping te worden. Het enige wat je nodig hebt is een achtertuin en een tent om te genieten van een magische familieavond. Zorg voor comfort. Nu je alles bij de hand hebt, kun je er alles aan doen om het interessant te maken. Wil je een comfortabele hoek creëren waar de kinderen kunnen ontspannen? Een speelruimte creëren voor al je favoriete familiespellen? Of zelfs een strand met zwembad en zandbak in huis? Voor een echte kampeerervaring kook je buiten op een vuurplaats of barbecue en rooster je marshmallows onder de sterren. Sluit de dag af met een kampvuur en een kop warme chocolademelk als thema. Wetende dat de badkamer en het ontbijt binnen handbereik zijn, kunt u heerlijk slapen. Backyard Camping kan je het hele pakket aanbieden!

   Voordelen van kamperen in de tuin

   Wat zijn nou echt de voordelen van het kamperen in je eigen tuin?

   • Je kan een kampvuur maken; op veel campings is het niet mogelijk om een kampvuur te maken. Begrijpelijk uiteraard aangezien het aanzicht van de camping goed moet zijn. Een kampvuur zorgt voor extreem veel gezelligheid.
   • Buiten zorgt voor energie; Nu we wat meer binnenshuis zijn, wordt een frisse neus steeds belangrijker. Er zijn genoeg voordelen buiten! Het maakt je gelukkiger, gezonder, beter slapen, meer energie krijgen en beter ontspannen in de frisse lucht. Wat wil je nog meer?
   • Zoek een oude mand vol heerlijke sandwiches en snacks die je in de keuken hebt gemaakt. Leg de deken neer en ga picknicken in de tuin. Je kunt ook samen koken in de keuken, koekjes of taarten bakken en dan samen eten. Met behulp van een diepvriesvorm kun je ijs maken van yoghurt en fruit.  Vergeet de suikerspin niet!
   • Een excuus om vaker de barbecue aan te steken; Barbecueën hoort natuurlijk ook bij het buitenleven. De tent in je achtertuin is een goed excuus om de barbecue uit de schuur te halen. Barbecueën is altijd mogelijk, we grillen zelfs midden in de winter. Haal heerlijke spiesjes, stokbrood en kruiden, en gril ze. Barbecueën hoort bij kamperen, toch? Barbecueën hoeft natuurlijk niet de 25 graden te halen, dus in het voorjaar als het nog koeler is kan ook barbecue gebruikt worden. Wat staat er op het menu?

   Het gemak van kamperen in de tuin

   Het gemak van kamperen in je eigen tuin is dat je gemakkelijk wat dekens of warme sokken uit de kast haalt. Geef je kinderen een tentzaklamp en ze zullen avontuurlijk kamperen in hun eigen achtertuin met hun ouders. Geniet van een glaasje wijn en heerlijke kaas en doe alsof je vakantie bent. Vergeet de zorgen en druk tijdens deze periode. Slaap lekker onder de sterrenhemel. Een ander voordeel is dat als je ’s nachts moet plassen, je naar je eigen toilet kunt;)

   Kamperen in de tuin; ontbijtje

   Eet ’s ochtends een broodje in de campingwinkel en drink daarna een kopje verse koffie voor de tent. Ik vind het een heel aangenaam moment. Omdat het onverstandig is om samen naar de plaatselijke bakker te gaan, zijn er veel goede keuzes. Broodjes gril je natuurlijk in je eigen keuken en eet ze op op het picknickkleed. Maar het was geweldig om ontbijt te bezorgen en te ontbijten. Veel lokale bakkerijen of cateringbedrijven kunnen nu uw steun gebruiken. Bestel ontbijt en bezorg het bij u thuis. Daarom is zelfs het ontbijt een feest.

   Wat kun je allemaal doen als  je kampeert in de tuin

   Je kunt natuurlijk altijd Solitaire of Rummikub spelen! Daarom kun je in de tuin leuke bordspellen spelen en de hele dag activiteiten ondernemen. Als je net een paar uur hebt doorgebracht met het opzetten van een tent, kun je heerlijk ontspannen. Een pak kaarten, Rummikub of Monopoly-spel. Allemaal geweldige spellen geschikt om in je eigen tuin te kamperen. Pssst .. Vergeet niet de Kalverstraat te kopen. Omdat dit ervoor kan zorgen dat u “monopolie” -winsten meebrengt. Naast leuke spelletjes zijn muziekdoosjes altijd geweldig. Zijn er muzikanten onder jullie? Schrijf dan je eigen kampvuurlied!

   Kamperen in de tuin; lekker een filmpje kijken

   Op campings ga je helemaal terug naar de basis en heb je meestal niet de ruimte om luxe goederen mee naar huis te nemen. Dit kunt u in uw eigen tuin doen! Heerlijk de tv buiten zetten en een filmpje kijken. Kan je de tv niet missen? Ga dan naar de buitenbioscoop en ga nog een trede omhoog. Sluit de projector aan en speel de gaafste film af op de buitenmuur van je huis.

   Kampvuur in de tuin

   Wij zijn van mening dat kampeervakanties niet compleet zijn zonder kampvuur. Zorg voor een vuurplaats en speel ’s nachts je eigen vreugdevuurlied. Pak de gitaar op en maak er een groot tuinconcert van. Hou je niet van muziek? Dan kun je er ook voor kiezen om marshmallows op het vuur te roosteren. Na het spannende vreugdevuurfeest te hebben beleefd, is het tijd om de warme slaapzak in te gaan.

   Wat heb je nodig voor het kamperen in de tuin

   Je hebt maar één nacht of meer een onderkomen nodig, dan passen onze tipi’s perfect. De tipi’s is geschikt voor een gezin van vier. Of, als er maar kinderen in een tent gaan slapen, zijn onze tipi’s ook zeker geschikt. 

   Daarnaast heb je een slaapzak nodig om lekker wakker te liggen onder de hemel. De matrassen kunnen wij leveren welke overheerlijk liggen. Ook kunnen we de sfeer verzorgen door middel van:

   • Kleden en kussens
   • Vlaggetjes en lampionnen
   • Klamboe en nachtlampjes

   Onze tipi’s zijn ideaal om te kamperen in eigen tuin d.m.v.:

   • Windbestendigheid
   • Weersbestendigheid
   • Mogelijk op kunstgras, tegels, vlonders en kunstgras te plaatsen.

    

   Wij brengen en halen gratis de tipi op zodat u geen verdere zorgen heeft!